Face.lv është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju. Për të shfrytëzuar këtë faqe, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni!


dannyduffy
ESPN’s Jessica Mendoza would like to notice more females in baseball top office
buildings......
vlerësimi:
sveikas meitenes vai ir kāda vai vairākas kuras vēlas pavizināties ar
mašīnu,kompānijas......
vlerësimi:

Vai fotogrāfējoties tev ir "labākā puse?"

1. Abas ir labas.
Meshkuj 41% (9 Vota)Femra 9% (2 Vota) 50% (11 Vota)
2. Abas ir galīgi garām.
Meshkuj 27% (6 Vota)Femra 5% (1 Vota) 32% (7 Vota)
3. Jā, mana kreisā.
Meshkuj 5% (1 Vota)Femra 0% (0 Vota) 5% (1 Vota)
4. Jā, mana labā.
Meshkuj 9% (2 Vota)Femra 5% (1 Vota) 14% (3 Vota)

Përgjigje: 22
Meshkuj - Meshkuj     Femra - Femra
Komente (2) »

Propozo sondazh të ri »


Nëse dëshironi të plotësoni sondazhin, ju duhet të identifikoheni.

Urime ditëlindjen:
ramons24 ince89 Artyr eie
Luajnë 'Më zgjidh mua!'
Për momentin askush nuk është duke luajtur - hyni » dhe pritni një moment!
christinaangel
Shiko të gjitha 10 pikët
shvimis
- 21:01
Dancits
Shiko të gjitha 10 pikët
Saule24
- 07:42
paula15
Shiko të gjitha 10 pikët
We3D
offline We3D
- 21:25
scrappy-coco
Shiko të gjitha 10 pikët
Saule24
;) - 19:41
lofy
offline lofy
Shiko të gjitha 10 pikët
Nesty
offline Nesty
;) - 06:11
Bisser
offline Bisser
Shiko të gjitha 10 pikët
Yana-
offline Yana-
Красивая фотка! - 20:27
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
christinaangel
congratulations 45 days - 11:50
Nuk ke profil?
Kërko njerëz
gjinia:
mosha:  
anëtarë online: 10 | kërkoni më shumë »
kopavaram
Latvija, Rīga
TomsM
online TomsM
Latvija, Rīga
hannaaa
Latvija, Talsi
FuBuIs
online FuBuIs
Latvija, Jēkabpils
Saule24
Latvija, Rīga
Tagilss
Latvija, Ogre

Çifti më i mirë
  6.97
Ditë sëbashku: 52
dholidej
christinaangel
Video e promovuar
Vlatko Miladinovski - Vel...
Vlatko Miladinovski - Veljo Kerko visinteresantākais intervāls no 2:00 līdz 2:05
on-line.lv